Wat heeft een Australische artiest en producer Anise K, de Amerikanen ‘N Sync-ster Lance Bass, rapper Snoop Doggy Dog AKA Snoop Lion en “Bella Blue in vredesnaam te maken met Nederland of België? Nou,dat is vrij simpel. Ze hebben een megageweldig lied “gemaakt met de jonge Vlaming Ian Thomas (gewoon 16 jaar en dan al de hel wereld aan je voeten).

Dit nummer was origineel bedoeld voor Rihanna, maar ze had het te druk en werd vervangen door Bella Blue. Origineel gereleased 19 December 2012. Echter nadat ze nummer 1 scoorden in Australie, Azerbaijan, Wit-Rusland, Bulgarije, Griekenland, Cyprus, Hongarije, Indonesië, Japan, Rusland,Turkije en Thailand. Doen ze een poging om met Lance Bass dit keer als blikvanger nog meer nummer 1 plekken te verovere.

17 Januari 2013 was de video uitgekomen op YouTube en verdween een paar maanden later nadat het al meer dan 5 miljoen keer bekeken was.

http://www.youtube.com/watch?v=RNA4CErMcGU

Nu is het gelukkig weer teug voor de re-release, zodat de enkeling die het lied niet kennen het alsnog ontdekken (zoals ik).

Cover-TopMuzik_info 21-01-2014

Meer informatie: http://www.anisekmusic.com , http://www.bellablueofficial.com , http://www.lancebass.com/ http://www.ianthomas.be , http://www.snooplion.com

Advertenties