Als je van artiesten als Queen, Madness , Robby Valentine , Valensia en MIKA houd, dan moet je zeker naar Theun Supheert oftewel Anthony’s Putch zijn nieuwe EP “Happiness & Other Woes” luisteren, want dit is heel erg aanbevolen!

Anthony’s Putch bracht vorig jaar al de single “King Of The World” uit.

Dit prachtige nummer is het enige oude werk wat op deze EP staat en de rest is nog mooier dan dit nummer als is met al die special effects. 5 sterke nummers, waar “Call Me Names” zo waanzinnig goed is dat het zo maar een lied van Queen / Freddie Mercury had kunnen wezen. Het tweede lied “Tell Me” doet denken aan het Britse “Madness”, terwijl “I Know A Woman” erg doet denken aan Robby Valentine, maar dan met een eigen draai. He laatste liedje “Waiting” is niet te vergelijken met wat dan ook. Gewoon een mooie popsong.

Toen ik hem vorig jaar zag optreden het liedje “King Of The World”, dacht ik dat hij weleens snel zou kunnen doorbreken en dan niet alleen binnen Nederland, maar ook ver daarbuiten. Engeland wilt zo’n artiest toch zeker omhelzen?

Na het beluisteren van deze EP, geloof ik er nog steeds heel sterk in!

KOOP @ AMAZON (Klik op de afbeelding)


Advertenties