De zanger die al zijn liedjes zingt met zijn hele hart en ziel heeft een hele korte (35 minutn) album gemaakt met 10 liedjes.

Polen, Zwitserland, Engeland en Italië ontdekte Alain Clark in 2007 met zijn single “Father & Friend , dat hij zong samen met zijn vader. Het verscheen in diverse hitlijsten. Alleen “Good Day” viel ook in Italië op. Voor de rest was Alain alleen in Nederland wereldberoemd. Nu is hij terug om de hitlijsten weer te bestormen na 2 jaar.

Het album “Walk With Me” bevat de singles “Back In My World” (het beste liedje), “Lose Ourselves”, “Anywhere Else” en zijn meest recente single “Whatever”. Dit is een goede weerspiegeling wat de sfeer op deze nieuwe plaat is. Mooie ballades en ook wat beats komen er voor, maar alles klinkt puur.

Meer inforatie: http://www.alainclark.com (op dit moment is deze in onderhoud, mar ik gok dat dit snel veranderd).

Alain Clark

Advertenties