Danielle Oonk is de dochter van Willeke Alberti en is getrouwd met ex-voetballer John van het Schip . Ze woont in Australie en heeft een prachtige Yoga – album gemaakt.

Het album is bijna volledig gezongen in de taal Sanskrit. Deze Indiaanse Mantra’s zorgt met de sound dat je relaxt word. Het is een heel apart mediterend meesterwerkje en zo ontzettend knap gedaan. Zelfs in het engels klinkt het zo sprookjesachtig.

Kijk en luister naar bijvoorbeeld “Heart Flow”

Er staan 7 liedjes op, met 3 van meer dan tien minuten. Geen enkel is saai te noemen, zelfs het instrumentale “Heart Flow” is zo voorbij, terwijl het 16 minuten maar liefst duurt. Prachtige pianomuziek.

Het bekendste nummer “Hara Krishna” staat we ook op, maar mijn favoriet is zonder meer “Gayatri Mantra”.


Heart Flow 16/04/2014

Advertenties