Tim Akkerman, de eerste singer van Nederlandse Rockband Di-Rect heeft zijn tweede solo-cd uitgebracht “The Journey” (vlak na de prachtige terugkomst op het rockfront van Di-Rect met “Daydreams In A Blackout”).

Dit album is topkwaliteit met natuurlijk de laatste single “Break It Up”, die tot het beste solowerk van Tim Akkerman behoort tot nu toe.

11 liedjes met prachtige melodieën, bijvoorbeeld “Hard To The Bones” word lekker dromerig in het midden in een originele wijze. “One Flag” zou zomaar een lied kunnen zijn van Di’Rect en zou samen met de huidige zanger Marcel geweldig klinken als duet. Dat het echt een duetliedje is word bevestigd, maar dan door een zangeres in het tweede gedeelte.”I’ll Learn” klinkt als een “gouwe ouwe” met een modern 2014 sausje en het laatste liedje “Falling To Pieces” is zo mooi, dat moet wel de nieuwe single worden, zou ik zeggen. Een prachtige mengeling van Rock, Pop, Blues en Country. De zangeres past hier uitstekend bij. Goed gedaan!

Ben benieuwd wat jullie van dit album vinden, dus doe mee met de poll!

BUY @ AMAZON (Click on the picture)

Break It Up – Single

The Journey – MP3

BELGIE

HOLLAND

Advertenties