DJ Afrojack is heel populair op dit moment en dat is een goed teken voor zijn komende album “Forget The World” met de hit “The Spark”.

Ook de opvolger “Ten Feet Tall” mag niet ontbreken.

Naast Spree Wilson & Wrabel werkt hij met veel meer mensen, zoals met Matthew Koma (Illuminate & Keep Our Love Alive), Snoop Dogg (Dynamite) D-Wayne (Freedom), Shirazi (Mexico), Thirty Seconds Of Mars (Do Or Die) en hij eindigt de Deluxe Editie met zijn Keane -single (Sovereign Light Cafe).

“Forget The World” is een beetje van alles wat. Hip-Hop, Pop, Dance, Club, Trance en EDM. Voor het geval je denkt dat het alleen stevige beats zijn,”Mexico” NIET!

Afrojack zal komende vrijdag (dan komt het album in Nederland uit), de hele dag zijn invloed uitoefenen op Radio 538. Voor 1 dag is hij programmadirecteur en beslist de nieuwe Alarmschrijf en “Dance Smash”. Verder is hij aanwezig bij de redactievergadering van de Frank en Vrijdag Show en zal in de Live38 studio ook uiteraard optreden.


Forget The World (Explicit) – (16 tracks) CD 19/05/2014

Forget The World – (12track) MP3 19/05/2014

Sovereign Light Cafe 30/01/2013

The Spark 11/10/13

The Spark (Remixes) 11/11/2013


Ten Feet Tall 07/02/2014Ten Feet Tall (David Guetta Remix)

Advertenties