Hoe kan je het beste je nieuwe single introduceren? Anna Speller, Eva Cleven, Loulou Hameleers, Sanne den Besten en Suzanne Kipping gingen een organsme faken met success om de juiste aandacht te krijgen! Hoe grappig kan je het maken?

8.113.541 mensen hebben hun videoclip gezien in 8 dagen tijd en sommige denken dan dat ze een vibrator hebben gebruikt. Aangezien ik zelf een keer uitgenodigd was om op een Acteerschool op visite te komen, terwijl lid Anna Speller zat te studeren, denk ik zelf dat zij o.a. dit soort dingen heb geleerd ;-).

Goed gedaan! om een meidengroep te beginnen moet je origineel zijn en vooral onderscheidend. Zelfs hun introductiefilmpjes vallen op doordat ze erg uniek zijn (en je kan zien welk lid.

VVoor het geval je denkt dat dit het eerste lied van hun is. In februari hadden ze hun debuut “Hit Me Again” uitgebracht. Een lied waar o.a. Alain Clark achter zit”.

Go To Go – Single 05/13/2014

Hit Me Again- Single

Advertenties