“Ik heb zo’n groot hart, daar past iedereen in” is een prachtige zin uit het liedje “Het Leven Van Een Diva”, waar de leukste, grappigste en meest getalenteerde entertainer van Nederland haar nieuwe Album begint, die een prachtige herinnering is uit haar Tournee van 2013

Karin Bloemen is geniaal als ze praat over Annie van den Berg uit Enschede in “Meisje Uit De Provincie”, die een sexfeest in de Jordaan bezoekt en als enige haar kleding aanhoud.

“Zeur Niet” is hartstikke leuk gezongen over de problemen des levens zoals “Als de kat op de mat van het portaal kost”.

Dit lied vervolgt met “Zeik Niet” die toch echt in 1 minuut en 16 seconden zoveel grappige zinnen bevat dat menig collega cabaretier jaloers zou zijn om dat te kunnen. “Als je dochter achter het raam zit en goedkoop is” is toch wel het leukste.

Appels Op De Tafelsprei” is weer even iets anders, dit is dus weer zo’n prachtige ballade, net zoals “Liefde Van Later”.

Karin Bloemen zingt en spreekt prachtig Amerikaans, dat is dan zeker te horen op Jerry Jeff Walker’s bekende song “Mr Bojangles” en Bette Midler’s “The Rose”.

Er staan 2 medleys op. Een Musical Medley met bekende stukjes uit “Cats”, “Foxtrot”, “Lion King”, “Cabaret”. “My Fair Lady”, “Les Miserables”, “Fiddler On The Roof”, “Evita” en “West Side Story”. Een Amsterdam Medley word na 2 minuten heel bijzonder doordat Karin een liedje afrafelt, maar dan op een unieke wijze.

Het album eindigt met de 3 Engelstalige songs “Something”, Stephen Sondheim’s “Send In The Clowns” en “One For My Baby”.

Cor Bakker & Karin Bloemen hebben na “Het Zou Toch Moeten Bestaan” een prachtige opvolger gemaakt. Een MUSTHAVE!

KOOP @ AMAZON (Klik Op De Afbeelding)

Het Zou Toch Moeten Bestaan MP3 09/09/2008

Diva’s Van Carre 16/05/2014

Advertenties