Nadat eergisteren “Rio” uitkwam. De WK 2014- single van Gerard Joling, dat is de eerste uit een reeks van Voetballiedjes.

Zo komt vandaag het “Nederland Wordt Kampioen” uit van het verassende duo Jan Smit en “ik kan net zoals mijn Moeder en mijn Opa ook goed zingen” Johnny De Mol. In mijn optiek de leukste en beste WK-lied.

Dries Roelvink heeft een leuke bewerking gemaakt van “Copacobana” (Barry Manilow) “Juichen”.

Traffasi (man) heeft een tweede Single uitgebracht met Side-Kick en swingt met “Hela Holland” op een benefietsingle ten bate van “Stichting Spieren Voor Spieren” in samenwerking met Radio 2.

Tot slot geen Wolter Kroes, maar Rene Froger die met “juich Voor Nederland” komt.

Ben benieuwd welke jij het leukst vind, dus doe mee met “Wat Is Het WK 2014 Single van het Jaar”-Poll!

17/5: …en wat is er dan iets later dan deze blog werd gepubliceerd uitgebracht? Een origineel liedje van Wolter Kroes over het WK “Oranje Verover”.

Verder is op de B-side van de nieuwe single van Rene Schuurmans “Geniet Van Het Leven” een leuke bewerking van zijn “Laat De Zon In Je Hart” omgetoverd tot “Oranje De Kleur Van Ons Hart”. Dit is geen nieuw lied, maar was al Single uitgebracht in 2012

20/5: Tijl Beckand, Ruben Van der Meer & Jamai Lohmann hebben een WK lied opgenomen “Dit Keer”.

In de TVserie “Andy & Melisa”, de aflevering van 23 Mei is “the Making Of” te zien van “Wij Zijn De Kampioenen”, waarbij Andy van der Meyde een WK-single maakt, die 1 Mei jl. al uitgekomen is.

Engelstalige WKsingles zijn:

No Limit (Brasilian Remix) – 2 Unlimited 05/05/2014

2 Brazil! – Vengaboys 19/05/2014

Advertenties