Zondag begon bij AVROTROS de nieuwe serie van “De Beste Zangers van Nederland”, met dit seizoen de leukste en vooral beste line-up ooit. In de eerste aflevering staat Andre Hazes centraal. Wat is jouw favoriet? Ik ga voor “Een Laatste Kans” van Edsilia Rombley” gevolgd door uiteraard Monique Klemann met “Mag Ik Dan Voor Altijd Bij Jou Zijn?”.

KOOP @ ITUNES

EP 28/09/2014

Waarom De Beste Zangers Van Nederland Seizoen 7 (Aflevering 1) – EP Xander de Buisonjé

Zeg Maar Niets Meer (You Don’t Own Me) – De Beste Zangers Van Nederland Seizoen 7 (Aflevering 1) – EP

Ik Leef Mijn Eigen Leven – De Beste Zangers Van Nederland Seizoen 7 (Aflevering 1) – EP

Een Laatste Kans – De Beste Zangers Van Nederland Seizoen 7 (Aflevering 1) – EP

Mag Ik Dan Voor Altijd Bij Je Blijven – De Beste Zangers Van Nederland Seizoen 7 (Aflevering 1) – EP

Advertenties