Nick & Simon hebben weer een single uitgebracht “Pak Van Mijn Hart” van de gelijknamige Feestdagenfilm.

De Film is gemaakt door de zoon van Matthijs van Nieuwkerk. Regisseur Kees van Nieuwkerk heeft een film gemaakt over Sinterklaas, Kerst en de liefde en dit is de trailer:

In de romantische komedie Pak van mijn Hart runnen de broers Tom (Benja Bruijning) en Niek (Fedja van Huêt) een kledingverhuurbedrijf. Tom, ex-soapster, neemt zijn werk en relaties niet zo serieus. Daarentegen stort familieman Niek zich volledig op het werk tot ongenoegen van zijn vrouw Karin (Halina Reijn). De broers zijn zojuist met de voorbereidingen voor de feestmaand begonnen, als de aantrekkelijke Julia (Chantal Janzen) hun familiebedrijf binnenloopt met een aanbod dat alles verandert. Tom en Niek worden door deze klus geconfronteerd met de liefde, familiekwesties, tradities, zaken en vertrouwen. Daardoor komt er voor de broers in de feestmaand wel heel veel op het spel te staan…

Vanaf 6 november a.s. in de bioscoop!

KOOP @ ITUNES

Advertenties