“Doe Maar” een nieuw solo album van Henny Vrienten, moet menig dertiger op zijn of haar wenslijst hebben zijn voor de Kerst. Dat gaat goed komen, want na het album “Nacht” uit 2006 is het dan bijna zo ver. Overmorgen verschijnt “En Toch…”.

Het album word morgen in de Melkweg gepresenteerd en verschijnt op het Top Notch-label. Henny word begeleid door zijn band “My Baby” met Wouter Planteydt, bekend van Sjako en zijn zoon Xander Vrienten, die tevens lid is van de band Jett Rebel.

Op de plaat speelt niemand minder dan Daniël Lohues gitaar en zal o.a. behandeld worden in het AVROTROS Muziekcafe programma a.s. Zaterdag in De Vorstin, te Hilversum.

De nieuwe single is “Lieske”.

Dit is niet het enige wat Henny te melden hebt. In 2016 gaat hij met Boudewijn de Groot en Golden Earring-lid George Kooymans op tournee!

KOOP @ ITUNES

En Toch… 07/11/2014 (PREORDER NU!)

Nacht 23/11/2006

CD

Advertenties