Di-Rect-lid Spike is “Running Back To You”, dit keer niet met Di-Rect, maar met zijn andere band “The Deaf”, waar hij in 2011 mee op de proppen kwam met het Album “Toot Whistle Plunk Boom!” met de single “Coming Down The Road”.

Na 3 jaar is de band terug met het geweldige rocknummer “Sin City”

Niet alleen een nieuwe single, ook een nieuw album met gewoon de bandnaam als titel. 10 tracks die je doet verleiden om te denken dat dit echt een band uit de jaren zestig is. Zo goed gedaan! “Go Loose Yourself” is een sterke opener en “Rides In, Roles Out” is een verassend ingetogen meesterwerkje.

Maak de release live mee van dit album, vanavond in Het Paard van Troje in Den Haag!

KOOP @ ITUNES

The Deaf – The Deaf 28/11/2014


Sin City – The Deaf 07/11/2014

Coming Down That Road – The Deaf 09/03/2011

Toot Whistle Plunk Boom! 08/04/2011

Advertenties