Een van Nederlands beste volkszangers heeft een unieke prestatie verricht. Dries Roelvink zit namelijk 30 jaar in het vak. Dat viert hij op dinsdag 24 februari a.s. in de Stadsschouwburg te Amstelveen met diverse gastoptredens.

Kaarten zijn te bestellen voor 30 euro. Wees er snel bij, want er zijn alleen nog maar Balkonkaarten verkrijgbaar.

Op dinsdag 24 februari is het dan zover; 30 jaar Dries. In de Stadsschouwburg in Amstelveen gaat Dries dit groots vieren met diverse gastoptredens van Quincy, Wesly Bronkhorst, Denny Braaf, Tino Martin en Ben Cramer.

Alle leuke liedjes komen voorbij, zoals vast ook “Ik Ben Voor Jou Hier Gekomen” (zie de leuke videoclip met een van de leukste zangeressen van Nederland Mariska van Kolck) in een speciale uitvoering, want er is een 14 mans showorkest!

Je kan via Facebook de kaarten bestellen voor heel toepasselijk 30 euro!

https://www.facebook.com/dries.roelvink.12?fref=ts

Promo:

https://www.facebook.com/events/382792555179016/

Voor diegene die er niet bij kunnen zijn is het te hopen dat er hiervan een jubileumalbum en DVD verschijnt, maar dat zal toch wel?

Advertenties