Het is nog maar een week te gaan en dan zijn er overal optochten met Onno Hoes (je zou maar in Maastricht wonen met Carnaval en Onno Hoes zijn) & Boer Geert als opvallende verschijningen schat ik zo in.

In het najaar van 2014 kwamen de Carnavalskrakers al te voorschijn, met “Helemaal Hollands” en hun “Zak Eens Naar Beneden”.

“Bij Ons In Brabant” van Rene Schuurmans, was ook een opvallend gezellig liedje.

Als derde wil ik het nummer “Wat Heb Jij Toch Een Lekker Lijf” van Gebroeders Ko uitlichten.

Door de actualiteiten kan het Carnaval een speciaal tintje hebben, dat specifiek gericht is op een bepaald jaar. Dit jaar zal het zeker over Onno Hoes gaan met de kraker “Onno, Mag Ik je Toyboy Zijn” van Alberto. Denk zelfs dat dit de grootste hit gaat worden.

Een ware concurrent is uiteraard “Geile Geert” van Boer Zoekt vrouw, waar “De Moskitoos” een lied over hebben met de simpele titel “Boer Geert”.

Tot slot is een opmerkelijke verschijning dat “Mulder & Mulder” hun naam hebben veranderd en nu door het leven gaan als “De Havenzangers 2.0.” met “Hey Ga jij Met Ons Mee?”.

Wie is jouw favoriet? Ik heb een selectie gemaakt van de 10 beste Carnavalsliedjes die dit jaar zijn uitgebracht, waaronder een nieuwe versie van “Zak Es Lekker Door” van De Deurzakkers, “Ik Ook van Jou” van Dario, Herman Finkers met zijn meezinghit “Koo Wit De Floo”, Carnaval van Floris & Maarten Featuring DJ Brian (op melodie van “Sexy Als Ik Dans” van Nielson), “Alaafrojack” van Snollebollekes, “Hup Met Die Handjes Omhoog” van Ria Valk, “Feest In De Tent” van Jettie Pallettie en “Wat Zegt De Vos Nou” van Melrose?

Luister naar de Playlist met maar liefst 64 liedjes van dit jaar:

Als dat niet genoeg is dan de Carnavalstracks van het najaar van 2014

KOOP @ ITUNES

Carnaval 2015 (De Grootste Hits) 05/02/2015

Advertenties