Patty Brard bedacht de geweldige titel van het fanboek van Luv, dat over een paar weken uitkomt, inclusief een CD met 3 bonustracks. Het boek zal heten “The Story Of Luv” en de CD zal “The Music Of Luv” gaan heten.

Op 2 Mei a.s. komt deze aanrader voor elke fan uit van de legendarische meidengroep rond Patty Brard, Jose Hoebee en Marga Scheide, de laatste twee zullen bij de Releaseparty aanwezig zijn in De Wisseloord Studios te Hilversum, waar een heuse Fanclubdag word georganiseerd.

Jij kan er bij zijn voor maar vijf euro en als jij het boek van te voren besteld, krijg jij ook nog een persoonlijk gesigneerde foto er gratis bij.

Kijk voor meer informatie op de website http://www.lotsofluv.nl

Morgen is tevens op NPO1 in het programma “Vandaag De Dag” aandacht voor dit boek met de man achter dit verhaal Peter Boonstra.

KOOP @ AMAZON (Klik Op De Afbeelding)

Completely In Luv’ 10/06/2011

Advertenties