Magic Music Magazine favoriet 2 Fabiola vind het heel leuk dat niet alleen 2 Fabiola alweer een tijdje actief is met geweldige nieuwe muziek, maar ook hun ex-danser Fabio keert terug in de Magic Music Scene zonder (DJ) Zohra en (DJ) Pat Krimson.

Na zijn Comeback Single “Sweet Harmony” (nineties hit voor “The Beloved”),gemaakt samen met Philip Dirickx van “DJ Peter Project” is Fabio samen met zijn Golden Girls Leslie Verbist & Fabienne de Leeuw druk bezig om de show “Be As 1” (een citaat uit de Single) voor te bereiden “for all Everyone Who Loves all Kind Off Humanity Let’s Harmonyzd Peace , Respect and Love”.

Gisteren lanceerde de zanger uit Luik, die tegenwoordig aardig druk is met zijn Belgische introductie van de Amerikaanse Cosmeticalijn MICA BEAUTY COSMETICS zijn website http://www.fabioponente.com/ (ook te volgen via zijn Facebookpagina https://www.facebook.com/Harmonyzd ). Neem een kijkje en boek hem via een van zijn Booking Agencies PVT Entertainment & Management (Holland) of TOP Entertainment (Belgie).

Fabio Ponente

Wil jij Leslie, Fabienne en uiteraard Fabio live zien. Ze treden 8 & 9 Augustus op in Antwerpen en hij zal in de jury zitten bij een Eurosong-evenement, bij Terrazza tijdens Pride.

Terazza , Antwerpen, Pride

https://www.facebook.com/events/887127048005655/

https://www.facebook.com/events/835406213203832/

Je kan zijn Single beluisteren en vergelijken met het origineel. Wat is jouw favoriet?

BUY @ AMAZON (Click On The Images)

Advertenties