Cultuurbeleving, Cancer Awareness, Verbinding & Talentontwikkeling)

Rotterdam is dé bakermat van Kaapverdiaanse talenten en bekendheden. Hoogste tijd om dat prachtige talent die de stad rijk is te vieren en een podium te bieden. Bij CAR-E 4 Cabo Verde ben je geen bezoeker, maar onze gast. Bij binnenkomst waan je je direct in Kaapverdië. Prikkel je zintuigen en laat je uitdagen. Doe mee aan diverse workshops, variërend van muziek, dans en spel, tot gezondheid en awareness. Geniet van prachtige traditionele, maar ook eigentijdse muziek, dans en kunst.

Het middagprogramma richt zich op de new generation met verschillende workshops en optredens. Authentieke gerechten uit de oh zo heerlijke Kaapverdiaanse keuken zorgen voor een smaakvolle overgang van middag naar avond, van jong naar volwassen.

Het avondprogramma bestaat uit een bloemlezing van opkomende talent, bekendheden, cultuurbeleving en feestvreugde. Daarnaast is er aandacht voor cultural awareness & cancer met interessante lezingen door inspirational speaker(s) en aandacht voor voeding en gezondheid.

CAR-E 4 Cabo Verde wordt geproduceerd door CAR-E(ntertainment) i.s.m. Theater Zuidplein.

CAR-E voor CANCER AWARENESS
In oktober is het “borstkanker” maand. Om o.a. cultuurgebonden redenen (taboe) besteden wij hier tijdens ons evenement ook veel aandacht aan.

CAST & ARTIESTEN
Middag: Broederliefde, Dorina’s Kids, Kimberly Tavares, Jocilene Santos, Warren Laz, DJ Valerie Oliveira, DJ Djangobeats (Anthony)

Avond: Dino D’Santiago ft Miroca Paris, Dina Medina, Laise Sanches, Johnny Ramos ft Jordan Roy, Poliana Vieira, Gery Mendes, Melissa Fortes, Sonia Andrade, Sandro Lima, Adison dos Reis, Douriz Monteiro, Marise Barbosa, Arlindo dos Santos, Lantuna, CAR-E Dancers, DJ Fantastic, DJ Arnaldo

Workshops: DJ by Darryl Antunez, Hip-Hop by Leal Arazzi, Kizomba by Kizomba Lounge, Theater/Spel by Sonia Andrade, Feelgood Madness by Ryan Dankford, Batuco by Lantuna.

Meer info:

Facebook event pagina: https://www.facebook.com/events/801465569972502/
Theater Zuidplein (kaartjes/bilhete): http://www.theaterzuidplein.nl/productie/car-e-4-cabo-verde/
CAR-E(ntertainment): http://www.car-e.nl

Advertenties