Elke vrijdag heeft Club Dauphine een eigen Dinnershow met een mix aan muzikanten gepresenteerd door Martijn Roos. Om 20.45 wordt er een diner geserveerd tijdens de eerste set. Bij de tweede set worden de tafels aan de kanten gezet en tot ongeveer 2 uur kan je dansen op muziek van Bekenden en Onbekenden artiesten.

Club Dauphine had voor een vijfde keer een artiest gevraagd om een avond vol Jazz, Pop, Funk & Soul samen te stellen. Vrijdagavond 8 Oktober 8.30 PM was de “Artist In Charge” zangeres Do, die dezelfde week haar Nieuwe Album, de opvolger van “Uncovered Studio Sessions” aankondigde, waarvan de opnames inmiddels van start zijn gegaan en er binnenkort een schrijfsessie zal volgen.

Nadat Do “Everything Must Change” zong als opening, nodigde zij David Dam (The Voice Of Holland), Gia Koka, Rob de Nijs, Deidre Twiss, Steffen Morrison, Elske De Wall (met wie zij het prachtige “Hold Back The River” zong), Renske Taminiau (die vanwege een Concertgebouw-optreden met Fuse, Perquisite, Kris Berry en Tjeerd Bomhof bijna niet kon komen), Shirma Rouse (The Voice Of Holland) en Tim Wes uit om samen op te treden onder begeleiding van Roger Happel en zijn muzikanten. Tevens zou Natalia Jayden komen, maar was uiteindelijk absent.

Op de Facebookpagina van Club Dauphine kan je o.a. een hoogtepunt zien “I Çan’t Feel My Face” van David Dam, die plaatsvond in de bomvolle Club.

https://www.facebook.com/ClubDauphine

Morgen is er dus weer zo’n avond, met Berget Lewis als hoofdgast en o.a. Kim Hoorweg & Orpheus zullen optreden.

Meer informatie: http://www.club-dauphine.nl

Luister naar Do – Discography – Spotify – Playlist.

Luister naar Shirma Rouse – Discography – Spotify – Playlist.

David Dam – Discography – Spotify – Playlist.

Luister naar Rob De Nijs – Discography – Spotify – Playlist.

Luister naar Gia Koka – Discography – Spotify – Playlist.

Luister naar Steffen Morrison – Spotify – Playlist.

Luister naar Elske DeWall – Spotify – Playlist.

Luister naar Renske Taminilau – Discography – Spotify – Playlist.

KOOP @ AMAZON (Klik Op De Afbeelding)

Uncovered Studio Sessions 03/02/2015

(CD)

(MP3)

Advertenties