Volendammers The Cats brengen een Nieuw Album uit “We Wish You A Merry Christmas”, dit is de 1975 verschenen Kerstalbum “We Wish You A Merry Christmas” met 2 bonustracks en de nieuwe Titel “(Dreaming Of A) White Christmas”

Op deze unieke uitgave staan twee bijzondere bonustracks. De eerst is een bijzondere muzikale kerstgroet uit 1977 op de melody van ‘Lonely Christmas’. De tweede bonustrack is een speciale kerstversie van ‘Love Is A Golden Ring’.

Het album is voorzien van een nieuwe hoes met een nog nooit eerder vertoonde foto van Nico van der Stam. De twee extra bonustracks zijn gedigitaliseerd en opgepoetst in de studio van Cats-bassist Arnold Mühren.

Van het album worden slechts 500 exemplaren geproduceerd en is via http://www.palingsound.com bestellen!

Luister naar The Cats – Discography – Spotify – Playlist.

KOOP @ ITUNES

We Wish You A Merry Christmas – Album

Advertenties