“Doe Maar 2x Ziggo dome”, moeten Ernst Jansz, Henny Vrienten, Rene van Collem en Jan Hendriks gedacht hebben. De Nederlandstalige Reggae-band van de jaren ’80 is er nog lang niet “Klaar” mee en gaan weer twee concerten geven in samenwerking met hun Mediapartner NPO Radio 2, dit keer staan zij in ZIGGOdome te Amsterdam. De band kondigde dit nieuws zelf aan in RTL Late Night met Humberto Tan en speelde zelfs de track “Is Dit Alles” samen.

Op 14 en 15 juni staat Doe Maar in Ziggo Dome met als uitleg “Dit is geen comeback, we spelen gewoon niet zo vaak.” De kaartverkoop voor dit concert is direct gestart via onderstaande link van Ticketmaster, prijzen zijn vanaf 57,20 euro en er is een speciale Collector Ticket beschikbaar voor deze 2 MOJO concerten!

Collector Ticket Doe Maar IN ZIGGO DOME 32 jaar later

http://www.ticketmaster.nl/artist/doe-maar-tickets/875611

Luister naar Doe Maar – Discography – Spotify – Playlist.

KOOP @ AMAZON / ITUNES (Klik Op De Afbeelding)

Doe Maar – De Singles 01/07/2008

Advertenties