Jaja, het Album van het jaar is uit. Althans ik ga er vanuit dat heel Benelux met smacht heeft lopen wachten op het Nieuwe Dubbelalbum van K3. Dit keer niet Kristel, Karen & Josje maar hun opvolgers Marthe, Hanne & Klaasje.

12 covers van de originele bezetting door de huidige bezetting en 12 nieuwe liedjes. Geniet van MaMaSé, Handjes draaien en Kuma He, maar ook van “10.000 Luchtballonnen” en het populaire “Als Het Binnen Regent” (In K3 Zoekt K3 vonden menigeen dit het ultieme eerste nummer, die op Single zou moeten verschijnen van de nieuwe K3)


Weer heel goed gedaan, door songwriter Miguel Wiels!

Luister naar K3 (Kathleen, Karen, Kristel & Josje) – Spotify – Discography – Playlist.

Luister naar K3 (Marthe, Hanne & Klaasje) – Spotify – Discography – Playlist.

KOOP @ AMAZON (Klik Op De Afbeelding)

K3 – 10.000 Luchtballonnen (2 CD)

Advertenties