Een bijzondere blog, die ik met heel veel liefde schrijft. Een aantal jaar geleden probeerde ik mij in te zetten voor de Daklozen in Amersfoort, dus hoe fijn vind ik het om te lezen dat zanger Theo Lens een aantal stamppotconcerten geeft voor daklozen, zodat zij ook eventjes lekker kunnen ontspannen en genieten!

In samenwerking met Restaurant De Librije zal hij komende zaterdag op 30 januari in Zwolle en zaterdag op 6 februari in Amsterdam optreden en er gaan nog meer van dit soort concerten gegeven worden.

“Daklozen hebben het zwaar te verduren. Niet alleen in steden als New York, Berlijn en Londen maar ook hier in Nederland. Ik wil graag iets voor hen doen”, zegt de in Heerde wonende muzikant.

Theo heeft tevens een Nieuwe Single uitgebracht “Take Me As I Am”, van het Album “Home At Last”

KOOP @ ITUNES (Klik Op De Link)

Home At Last – Album 25/09/2015

Advertenties