Robby Valentine’s “Bizarro World” is uitgebracht op Vinyl, maar dat is niet het enige. De Japanse King Records zal op 2 maart a.s. een 2CD uitbrengen. De dubbelaar bevat Naast het Album “Bizarro World”, ook “The Queen Album” en er zullen ook nog Bonustracks op te vinden zijn.

Van het Album kwam de Single “You’re Tearing Me Down” in 2014 uit.

Bestel de Europese versie voor 15 euro via valentinemerch@gmail.com

De releaseparty van de Vinyl-persing zal 20 februari a.s. plaatsvinden in P3 te Purmerend. In de voorverkoop zal het maar 10 euro zijn. Tickets zijn te verkrijgen via http://www.p3.nl en via Primera. Aan de deur zal het 15 euro zijn. Zaal gaat open om 20.30 uur. Aanvang een uur later.

Luister naar Robby Valentine – Discography – Spotify – Playlist.


KOOP @ AMAZON / ITUNES (Klik Op De Afbeeldingen)

Bizarro World (2CD) 02/03/2016

TBA(2CD)

You’re Tearing Me Down – Single 22/10/2014

Advertenties