Jennie Lena heeft niet The Voice Of Holland gewonnen, maar haar Nieuwe Single “Wasted Love” zal waarschijnlijk dankzij Parez Hilton wel haar grootste hit worden en ook Coach Anouk heeft voor een enorme impuls gezocht, niet alleen tijdens TVOH, maar ook om haar als Backing Vocalist te vragen voor haar optredens afgelopen jaren.

Het was niet “Alleen” het moment van de Comeback van Jennie Lena, maar ook van Brace, die met Ali B in 2012 al een Single uitbracht, met een tekst die zomaar voor The Voice geschreven had kunnen zijn (met ook “alleen” in de titel nml “Nooit Meer Alleen Master”).

The Voice Of Holland 2016 bracht 2 nieuwe talenten een mooie start van hun carriere. Voor sommige vast een verassing dat Dave Vermeulen de finale wist te bereiken, maar dat maakt zo’n talentenjacht wel zo leuk. Net als zijn symphatieke coach Miss Montreal. Dit is zijn “Found Myself A Home”

Voor Maan kwam het vast onverwachts. Niet Jennie, maar zij won mede door haar coach Marco Borsato toch echt The Voice met hulp van Hardwell en leeft vanaf nu in een “Perfect World”

Luister naar Jennie Lena – Discography – Spotify – Playlist.

Luister naar Brace – Discography – Spotify – Playlist.


KOOP @ AMAZON / ITUNES (Klik Op De Afbeeldingen)

Wasted Love – Jennie Lena 30/01/2016

Nooit Meer Alleen Master – Ali B & Brace

Alleen – Brace 30/01/2016

Found Myself A Home – Dave Vermeulen 30/01/2016

Perfect World – Maan & Hardwell 30/01/2016

Advertenties