Tijdens de welbekende Radio NL / TV Oranje Zomertoer 2007 trad Doenja diverse keren op met o.a. haar Single “Ik Ben Met Jou Niet Getrouwd”, een liedje van het Album “Recht Uit Mijn Hart”.

Naast zangeres was en is Doenja eigenaresse van Ballorig, dat tegenwoordig Balleland heet en maakte ze daarvoor diverse liedjes onder de naam “Doenja & Kids”.

https://www.facebook.com/balleland.roosendaal/

http://www.balleland.nl/

Diverse prachtige videoclips kwamen voorbij, die niet onderdoen voor Studio 100-producties, dus dat voor de Single “Kuli Kuli” zij Twenty 4 Seven-frontman Stay-C (bekend van o.a. “Slave To The Music”) zo gek kreeg om mee te rappen, is dan ook niet zo gek.

Stay-C werd van Gast Rapper, haar Mental Coach en vond het duo het lied “Endless Love” beter bij Doenja passen, maar met wie zingt ze dan dit Duet? Dat kon natuurlijk niemand anders zijn, dan alweer Stay-C!

Doenja realiseerde zich, dat haar stem mooi mixed met de stem van Stay-C en eigenlijk wilde ze daarom een heel Album opnemen en zo werd “Doenja & Stay-C”,
Muze”, dat als 12 tracks heeft opgenomen, die allemaal Single kwaliteit hebben, maar brengen zij liever hun muziek op een spontane manier uit. Alles kan gebeuren, zo waren ze vorige week aan het repeteren van een aantal Akoestische Covers in Zang- en Muziekcentrum Vlaardingen met Frank van Gerwen op gitaar en zijn ze gisteren en vandaag naar Zoetermeer vertrokken voor de daadwerkelijke opnames.


http://picturesofmoments.com/portfolio/muze/

Twenty 4 Seven uitelkaar? Nee hoor. Stay-C ziet deze twee projecten goed samen gaan. Met Li-Ann van Groen doet hij nog steeds de jaren negentig herleven. “A trip to memory lane” met “Slave To The Music” in een verfrissende Remix, maar niet met prachtige nieuwe liedjes zoals “The Reason”, want dat willen de fans niet (!?)

Morgen komt Muze met een Nieuwe Single “Don’t Move” en zal binnenkort de gisteren en vandaag opgenomen tracks mensen enthousiast moeten maken met een heuse Theatershow, that hopelijk eind van het jaar gerealiseerd zal worden.

Twee gepassioneerde mensen, die alles wat ze doen zo perfect mogelijk doen. Ik geloof zeker dat Doenja haar droom gaat laten leven met Stay-C aan haar zijde, dus hou hun in de gaten!

Luister naar Muze – Discography – Spotify – Playlist.

Luister naar Twenty 4 Seven – Discography – Spotify – Playlist.

Luister naar Doenja – Discography – Spotify – Playlist.

Advertenties