Afgelopen vrijdag begonnen de jaarlijkse Ladies Of Soul-concerten weer.

Om 19.00 uur ging de zaal open en konden mensen nog naar de Merchandise gaan voor een gepaste outfit aan te schaffen, opmerkelijk genoeg waren er alleen T-shirts voor vrouwen te koop.

Het publiek bestond o.a. uit veel stelletjes, dat bewees maar weer dat Ladies Of Soul erg bij Valentijnsdag past, zowel jonge als de wat oudere stelletjes zaten met smacht te wachten op Candy Dulfer, Edsilia Rombley, Trijntje Oosterhuis, Berget Lewis en Glennis Grace.

In het publiek was er ook een opvallende verschijning, zo was daar een travestiet in een K3 jurk.

Als openingsact kwam daar uiteindelijK Rolf Sanchez. Later in de show kwamen Shirma Rouse en Billy Ocean voorbij. De laatst genoemde was al veelvuldig besproken in de Media, dus dat was geen verassing meer, maar dat de zangeressen wel degelijk van verassingen weggeven houden, mag duidelijk zijn met o.a. “Talkbox” van 2Pac en “California Love” van Dr. Dre. Uiteraard werd ook het Themanummer van dit jaar “Feel Good” niet vergeten.

De onlangs overleden Natalie Cole werd op een prachtige manier herdacht.

Het was wederom een spektakel met zelfs een bewegend podium en onder begeleiding van Tjeerd Oosterhuis, die tot maar liefst na 23.00 uur duurde en een kleine toegift bevatte.

Binnenkort verkrijgbaar de CD/DVD en om alvast in de juiste stemming te komen, hier de live-beelden.

De 100.000e Ladies Of Soul bezoeker was vanavond in de Ziggodome en werd verwelkomt door Tjeerd Oosterhuis. Morgen op Kanaal 13 te zien!

Luister naar Ladies Of Soul – Discography – Spotify – Playlist.

Advertenties