Guido’s Orchestra is een prachtige mix van Klassiek en Pop met een Nieuw Album “Favourites” en tevens een prachtieg DVD “Back Home”.

Guido’s Orchestra speelde 12 keer in de Ziggo Dome samen met Marco Borsato “Symphonica In Rosso”. Onder leiding van dirigent en violist Guido Dieteren, zal er vanaf Zaterdag 5 maart een Nieuwe show beginnen genaamd “L’Amore”.

Concertagenda:

5 maart: Parktheater – Eindhoven
18 maart: Theaterhotel De Oranjerie – Roermond
23 april: Schouwburg – Venray
29 april: De Maaspoort – Venlo
30 april: Parkstad Limburg Theater – Heerlen

In de show L’Amore presenteert Guido’s Orchestra romantische ballads, swingende melodieën, humorvolle acts, maar ook een aantal Symphonica in Rosso “klassiekers”. Vaste zangsoliste Wendy Kokkelkoren en popzanger Julian Thomas verrijken het orkest met hun prachtige zang.

KOOP @ AMAZON / ITUNES (Klik Op De Afbeeldingen)

Niet beschikbaar

Advertenties