Komende donderdagavond vind er een nieuwe editie plaats van The Passion, dit keer “Live In Amersfoort” op o.a. Het Eemplein. Voor de 6e keer The Passion met Xander De Buisonje, Martijn Fischer, Ellen ten Damme, Mark van Eeuwen, Lenette van Dongen en anderen onder muzikale begeleiding van Eric van Thijn.

Je kan de DVD nu al bestellen via de EO.

https://www.eo-acties.nl/the-passion/bestel-de-gratis-dvd-the-passion

Gisteren vond in New orleans de allereerste internationale editie plaats van The Passion via FOX. Luister naar Trisha Yearwood’s “Broken”, Seal’s “Mad World” en Yolanda Adams haar vertolking van “When Loves Takes Over”, die live te zien waren tijdens de 2 uur durende show en inmiddels op CD verschenen is.

KOOP @ AMAZON / ITUNES (Klik Op De Afbeeldingen)

The Passion: New Orleans (Original Television Soundtrack)

(CD)

(MP3)

Advertenties