Anita Doth heeft officieel 1 april jl. 2 Unlimited verlaten. Volgens het management zou een combinatie tussen een Solo-carrière en 2 Unlimited niet te doen zijn. Inmiddels is Anita vervangen door een nog nader bekend te maken persoon. Ze zal nog wel tijdens een aantal gigs afscheid nemen.

20 mei is Anita Doth te zien tijdens een gratis Showcase in Q-Factory met “The Remix Trip: Woodstock”, waar een ode word gebracht aan Janis Joplin met naast Anita Doth (vocals), Mitchell Brunings (vocals), Pieter Both (vocals), Nyjolene Grey (vocals), Martijn Koolen (guitar), Pieter Smeenk (keyboards), Joep Smeenk (sax), Vincent Smeenk (percussion & more), Rudi de Graaff (percussion), Tim Kerssies (melodica), Freek Cerutti (bass), Richard Heijerman (drums)

Meer informatie:

https://www.facebook.com/remixtrip/?fref=ts

Luister naar Anita Doth – Discography – Spotify – Playlist.

Luister naar 2 Unlimited – Discography – Spotify – Playlist.

KOOP @ AMAZON / ITUNES (Klik op de afbeeldingen)

Unlimited Hits & Remixes 05/05/2014

Advertenties