Tijdens de laatste K3show in de LottoArena (Antwerpen) van de Afscheidstour van Karen, Kristel & Josje, die tevens de Introductietour was van Marthe, Klaasje en Hanne namen de drie vrouw emotioneel afscheid met een wederom prachtige speech met o.a. de boodschap “K3 Loves You”.

//platform.twitter.com/widgets.js

Helaas was oud K3-ster Kathleen niet aanwezig op het podium, zoals de meeste mensen hoopten. Zij was alleen welkom als ere-gast, maar bedankte voor de eer, omdat ze dan alleen maar zat te springen om toch op het podium op te treden. Studio 100 zag dit gewoon niet zitten, want dan leek het op een afscheid van K3 en dat was niet de bedoeling. K3 gaat verder met Marthe, Klaasje en Hanne. Geniet bijvoorbeeld van hun Nieuwe Single “Jij Bent De Bom”.

Luister naar K3 (1) – Discography – Spotify – Playlist.

Luister naar K3 (2) – Discography – Spotify – Playlist.

KOOP @ ITUNES (Klik Op De Link)

Jij Bent de Bom – Single 29/04/2016

K3 Loves You – Single 03/04/2015

Advertenties