Het prachtige Album van Frank Sinatrz “Watertown” zal door het muziekgezelschap Club Helmbreker komende zomer live te bewonderen zijn in de Kleine Komedie om zijn 100 jaar te vieren en gaat daarna naar festival De Parade.

Club Helmbreker bestaat uit Zangers Anne Soldaat, Marijn Brouwers, Yorick van Norden, Berend Dubbe en Gerhardt worden begeleid door een live band die bestaat uit Martijn Bosman, Reyer Zwart, Maurits Fondse, Allard Robert, Judith Groen, Asia Cza, Hermine Deurloo, Anne Soldaat en Yorick van Norden.

Watertown is na de première op 18 mei in de Kleine Komedie deze zomer te zien op De Parade en doet alle steden van het theaterfestival aan:
Rotterdam | 23 t/m 26 juni;
Den Haag | 11 t/m 13 juli;
Utrecht | 22 t/m 24 juli;
Amsterdam | 24 t/m 27 augustus.

http://www.facebook.com/clubhelmbreker

KOOP @ AMAZON / ITUNES (Klik Op De Afbeeldingen)

Advertenties