Vanwege zijn 20-jarig bestaan als zanger, stond bij de Beste Zangers gisteren Jan Smit centraal. Aangezien ik BZN fan ben, was ik wel benieuwd wat er was gebeurd met “Mama”, het debuut van Jan Smit. Willeke Alberti vertolkte het nummer en vond het een fijne eigen bewerking, maar niks gaat uiteraard boven Carola Smit ;-).

Brownie Dutch zong “Als De Morgen Is Gekomen”, “Leeg Om Je Heen” door Rene van Kooten, “Ik Ben Hier” deed Jeroen van der Boom. Brownie Dutch deed deze aflevering ook nog eens mee met het nummer, dat Sharon Doorson zong “Tuintje In Mijn Hart”, wat wel erg pastte bij Brownie. Tot slot zong O’G3NE, “Thank You For The Music/Waterloo”. Opmerkelijk natuurlijk want ABBA won ooit het Eurovisie Songfestival en als het aan vele Nederlanders ligt, gaan O’G3NE dat volgend jaar ook doen.

KOOP @ ITUNES (KliK Op De Link)

Advertenties