MAX organiseert dit jaar voor de 13e keer de MAX Proms op zaterdag 10 en zondag 11 december in de Jaarbeurs te Utrecht. Het belooft wederom een swingend muziekspektakel te worden met grote internationale acts op het podium. Wilt u de opnames bijwonen, bestel dan nu uw kaarten!

MAX Proms
MAX Proms is de jaarlijkse muzikale ontmoeting van pop- en klassieke muziek tijdens de feestdagen. MAX zorgt ervoor dat leden en niet-leden kunnen genieten van livemuziek en sfeervolle optredens. Ook dit jaar staan er zowel nationale als internationale sterren bij elkaar op de bühne.

Met internationale artiesten als Kool & The Gang, Bobby Kimball (voormalig leadzanger van Toto), The Trammps, The New London Chorale en – van eigen bodem – het Metropole Orkest en The Inspirational Gospel Choir belooft het een indrukwekkende show te worden.

Meer informatie over de artiesten: http://www.omroepmax.nl/lineup/

Kaartverkoop
U kunt uw kaarten online reserveren ( http://ticketpoint.nl/nl/evenement/35/max-proms.html ) of door te bellen naar 0900-9000 8000 (45cpm).

Luister naar Kool & The Gang – Discography – Spotify – Playlist.

Luister naar TOTO – Discography – Spotify – Playlist.

KOOP @ AMAZON / ITUNES (Klik Op De Afbeeldingen)

Kool and the Gang: Greatest Hits 05/10/2004

Toto: Greatest Hits

The Trammps: Greatest Hits

Advertenties