Later deze maand kan je heel wat foto’s zien van de laatste editie in Eindhoven van 40UP. Een ongelooflijk groots feest van iedereen die de jaren zestig, zeventig, tachtig en negentig NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOIT voorbij wil laten gaan.

Denk aan…

Robin S.

The Trammps

Sister Sledge

George McCrae

SNAP!

The Three Degrees

Tavares

of de grootste act in 40up history… 😉 BANANARAMA!

De Aftermovies van Utrecht, Amsterdam en Eindhoven zijn een goede sfeerimpressie wat 40Up allemaal te bieden heeft!

Wie er gaan optreden tijdens het 10 jarig verjaardagsfeestje in Paradiso is nog geheim (Krijgen een van de meest symphatieke Nederlandse acts Lois Lane een tweede kans, nadat zij hun Utrechts optreden moesten cancellen vanwege een buitenlandse TV-optreden?), al valt natuurlijk te verwachten dat de DJ’s Harry De Winter, Erik de Zwart, Alex van Oostrom e.d. er zeker zullen zijn. De tickets kan je alvast kopen!

https://www.paradiso.nl/web/Agenda-Item/40UP-10-Year-Celebration.htm?camefrom=mailchimp

Advertenties