Altijd al graag naar Queen willen gaan? Nou Freddie Mercury keert terug naar de aarde in het lichaam van Timothy Drake en zal je terug brengen in de tijd dat Freddie zijn megahit “I Want To Break Free” zong, maar ook met speciale medewerking van Linda Kindesbergen een duet zong over “Barcelona” samen met Montserrat CaballĂ©.

Verwacht een spectaculaire show, want op 06 maart 2017 is het jouw kans in het Beatrixtheater (Utrecht) en 20 maart 2017 in het AFAS Circustheater (Scheveningen) mee genomen langs alle hoogtepunten van- en het verhaal achter Freddie Mercury en Queen in maar liefst ruim 2 uur tijd.

Op 24 november 2016 aanstaande is het alweer 25 jaar geleden dat de wereldberoemde zanger op 45-jarige leeftijd stierf aan Aids. Reden te meer om stil te staan bij deze legende.

Voor tickets: https://www.stage-entertainment.nl/shows/concert/queen-i-want-to-break-free/boeknu/?ShowId=29289&Date=2017-03-01&PersonsQty=9

Luister naar Queen – Discography – Spotify – Playlist.

KOOP @ AMAZON / ITUNES (Klik Op De Afbeeldingen)

Lover Of Life, Singer Of Songs: The Very Best Of Freddie Mercury Solo (2CD)

Queen (The Platinum Collection)

!

Advertenties