Kom je weleens in Amsterdam of woon jij daar? Pak de pond en ga naar Amsterdam-Noord, want Tolhuistuin is een aanrader. Naast lekker en gezellig eten en drinken, kan je daar voor entertainment goed terecht. Een aantal maanden geleden schreef ik o.a. over de Release Party van het Nieuwe Album van Moke.

Wat hebben we komend seizoen? Het huisgezelschap LostProject zorgt voor een feestelijke seizoensopening op 6,7 en 8 september a.s. met hun voorstelling “City Lost Me”.

De komende vier jaar zal LostProject elk jaar een nieuwe grote locatie-voorstelling maken. De eerste voorstelling speelt in de Tuin van Tolhuistuin. Daarnaast maken ze elk jaar zes edities van de debatreeks LostWords.

LostProject is een multiculturele theatergroep onder de kundige leiding van Priscilla Vaudelle en Tim van den Heuvel. Het gezelschap bestaat uit een groep Amsterdamse jongeren. In dit maakhuis willen zij bewustwording creëren voor ‘de ander’, wat men als de ander ervaart en anderzijds bewustwording voor jezelf als persoon binnen de huidige samenleving.

Tijdens de seizoensopening komen FESP van theatermakers Femke van Duijn, Puck van Dijk en Sabrina van Loon (alle drie laatstejaars van Art & Entertainment, MBO Theater) LostProject vergezellen. Zij presenteren voorafgaand hun etude “FUCKBOY – De Musical”. Over tinder fails, lust en andere ongemakken. Afsluitend treedt Genelva Krind (Toneelacademie Maastricht) op, zij zal haar nummer Mama Sranan spelen.

Speeldata, locatie en tickets

Speeldata: 6, 7 en 8 september 2016
Aanvang 20:00, tuin open 19:00
Locatie: De Tuin, Tolhuistuin, Tolhuisweg 3

Prijzen: Regulier: € 12,50 euro | CJP / Huisvuilpas/CJP/ROCvA studentenpas: € 7,50

Advertenties