Workaholic en multitalent Herman van Veen viert zijn “50 Jaar Harlekijn”, de vrije prachtige onderneming in de kunsten! 13 november zal er in een uitverkocht Theater Carré een speciaal programma met een keur aan Harlekijn-artiesten te zien zijn, maar op dinsdag 8 november neemt Van Veen de artiesten alvast mee naar De Kom in Nieuwegein voor een generale repetitie van 50 jaar Harlekijn.

Tijdens dit bijzondere programma presenteert Van Veen een imposante stoet aan artiesten met een Harlekijn-verleden. U ziet het complete Harlekijn Dans- en Muziektheater, meestergitariste Edith Leerkes, zangeres Jannemien Cnossen, het Harlekijn Klein Symfonie Orkest, het Matangi Kwartet, het Groot Gooi Koor, Johnny Kraaijkamp jr. in zijn rol als Dolf de Kraai, Sterre Konijn en Mark Haayema met Alfred Jodocus Kwak, Nard Reijnders, Harry Sacksioni, Laurens van Rooijen, de Zuid-Afrikaanse vedette Karin Hougaard, Marnix Dorrestein met IX, Anne van Veen, studenten van de toneelschool en vele anderen.

Zal er liedjes van zijn nieuwste Album “Damadamadance” te horen zijn? Het zal toch wel?

Voor meer informatie: http://www.dekom.nl/agenda/?maand=2016-11&rt=1115621&nbtype=newsletter&nbsubtype=default#modal=/agenda/2771/Herman_van_Veen_presenteert/50_jaar_Harlekijn/

Luister naar Herman van Veen – Discography – Spotify – Playlist.

KOOP @ AMAZON / ITUNES (Klik Op De Afbeelding)

Damadamadance – Album 09/09/2016

Advertenties