Het hele jaar staat het al in het teken van de comeback van K-otic, die enorm enthousiast werd ontvangen door het publiek. Het is inmiddels 15 jaar geleden na hun Starmaker-avontuur, dat Bart Voncken, Martijn Terporten, Rachel Kramer, Sita Vermeulen en Stefan de Roon hun succes hadden en over 8 dagen in Heineken Music Hall (origineel in Paradiso, maar die bleek al vrij snel naar de kaartverkoop te klein te zijn) zullen zij een groots concert geven met de titel “K-Otic Live 2016” met songs van hun twee Albums “Bulletproof” en “Indestructible”.

Wil je de geschiedenis van de popgroep nog even helemaal voorbij zien komen, dan heeft Dream Big Media een 6-delige reeks “15 Jaar Na Starmaker” gemaakt, die te zien is op http://www.Koticlive.nl

Luister naar K-Otic – Discography – Spotify – Playlist.

KOOP @ AMAZON / ITUNES (Klik Op De Afbeeldingen)

Bulletproof – CD

Indestructible – Album

Advertenties