Eerste kerstdag zou ik als ik jou was thuis blijven, want… er is een sfeervolle kerstshow met Guido’s Orchestra op NPO1.

Direct na de kersttoespraak van Koning Willem Alexander, zal een speciaal Kerstconcert uitgezonden worden bij Omroep MAX.

Het concert is een initiatief van dagblad Trouw en is bedoeld als ode aan de miljoenen mantelzorgers, die Nederland telt.

Plaats van handeling is de Grote Kerk in Den Haag. Deze biedt niet alleen een schitterende akoestiek, maar ook een prachtige ambiance voor Guido’s Orchestra en een breed scala van sprekers en gastartiesten.

Het 40-koppig orkest, algemeen bekend als het “Symphonica In Rosso orkest”, zal te zien en te horen zijn met o.a. Mathilde Santing, Paul de Munnik, Tania Kross, Shirma Rouse, Jim Bakkum, Carel Kraaijenhof, Giovanca, Noortje Herlaar, Yentl en de Boer, Iris Kroes en rapper Diggy Dex. Een zeer gevarieerd gezelschap dat zorgt voor een sfeervolle kerstshow waarbij iedereen muzikaal wordt bediend.

Advertenties