Van het prachtige Nieuwe Album “From The Heart” brengt Andre Rieu-zangeres Mirusia morgen haar Nieuwe Single “Als Jij Niet Van Mij Houdt” uit. Het lied is geschreven door Lennaert Nijgh en Boudewijn de Groot.

Dit liedje is niet zomaar een keuze geweest. Mirusia: ”In 1996, toen ik 11 jaar oud was, kwam ik met mijn ouders vanuit Australië naar Nederland om mijn familie te bezoeken. Op weg van Schiphol naar Breda was er een mooi fragiel Nederlands liedje op de radio. Mijn oom zette de radio harder en vertelde ons hoeveel hij van dat liedje van Boudewijn de Groot hield. De melodie was ontzettend mooi en emotioneel. Ik had er gelijk een band mee. Vorig jaar, toen ik in Nederland was voor een tournee, besloot ik om het liedje te zingen. 20 jaar nadat ik het op de radio had gehoord! Met een nieuwe arrangement en met de goedkeuring van Boudewijn de Groot gingen we op tournee met het liedje en het was iedere avond een van de hoogtepunten van mijn concerten. Het omschrijft een liefde die maar van één kant komt. Ik denk dat iedereen dat wel eens een keer mee heeft gemaakt. Ik zal het altijd blijven zingen: vanuit mijn hart!”

From The Heart – Album

Advertenties